Veranda bouwen

Veranda bouwen

veranda bouwen
Wilt u een veranda bouwen of een veranda laten bouwen ?
Er zijn heel veel soorten veranda’s waar u uit zou kunnen kiezen. Een aantal belangrijke zaken waar u in ieder geval op moet letten zijn: de plaats van de veranda, het materiaal, de structuur, eventuele beglazing, stroomvoorziening en de vorm van de veranda. Indien u zelf een veranda besluit te bouwen, gebruik hiervoor dan onze tekeningen.

Veranda op wikipedia

 

Houten veranda

houten veranda
Op zoek naar een houten veranda ? Bouw hem zelf met Fred’s bouwtekeningen ! Een houten veranda bouwen is een goede keuze want deze is qua uitstraling natuurlijk vele malen mooier dan één van aluminium. Een veranda is pas ècht als hij van hout is. Er zijn verschillende soorten hout die u voor uw veranda kunt gebruiken.
Een aantal veelgebruikte houtsoorten zijn: eikenhout, larikshout, vurenhout, hardhout, douglashout en grenen. De keuze van het soort hout is erg belangrijk, vooral wanneer u van plan bent om het hout te gaan behandelen. Indien u de veranda gaat behandelen met beits of verf, dan hoeft u in principe niet een al te dure houtsoort uit te kiezen.

 

Veranda zelfbouw

veranda zelfbouw
Als u weet wat voor soort veranda u wilt gaan bouwen dan kunt u starten met de veranda zelfbouw. Het zelf bouwen van een veranda is helemaal niet zo’n lastige klus. Helemaal niet wanneer u beschikt over wat technisch inzicht de juiste bouwtekeningen.
Het grote voordeel van veranda zelfbouw is dat dit natuurlijk enorm scheelt in de kosten. En uiteraard is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf een veranda te bouwen en hier later dan gebruik van te kunnen maken.
Voor een beetje doe-het-zelver is die klus zo geklaard.

 

Veranda bouwtekening

veranda bouwtekening
Voor iedereen die zelf een veranda wil bouwen, kan dat het beste doen met de veranda bouwtekening van Fred. Hij heeft meer dan 10.000 bouwtekeningen voor alle voorkomende werkzaamheden voor in en rond het huis. Klik op de onderstaande knop deze bouwtekeningen te download

Veranda bouwen
4.5 (90.83%) 24 votes
Dit bericht is geplaatst in Veranda met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Veranda bouwen

  1. Marcel schreef:

    Bedankt!
    De bouwtekeningen voor de veranda zijn echt handig. En het zijn er zo veel!
    Aankomend weekend is onze nieuwe veranda klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *